Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu vodorovná
9 Základná škola Mládeže ZvolenHľadať
 
 

Školská jedáleň


skolska_jedalen.jpgJEDÁLNY LÍSTOK


Školská jedáleň online

 

Informácie k stravovaniu od 01.09.2019

Zápisný lístok od 1.9.2019


Stanovenie ceny jedla a úhrady za stravovanie

ceny jedla a úhrad za stravovanie - žiaci školy
ceny jedla a úhrad za stravovanie - iné osoby od 01.05.2018


Odhlasovanie z obeda

  • Po - Pia do 8:00 hod. - osobne - v kanc. ŠJ,  alebo telefonicky 045/5350 254
  •  čipovou kartou - v školskej jedálni na 1 deň

     

Organizačné pokyny pre žiakov školy – stravovanie

I. Povinnosti žiakov v ŠJ

1. Pred vstupom do jedálne si žiak umyje ruky
2. Žiak sa disciplinovane zaradí do radu a čaká na výdaj jedla
3. Pri výdaj jedla je žiak povinný preukázať sa čipovou kartou, na ktorej má objednaný obed na daný deň
4. Po výdaji jedla si sadne za stôl, kde sa bez hlučnej komunikácie, podľa pravidiel stravovania jedlo konzumuje
5. Doporučujeme konzumovať polievky
6. Po skonzumovaní jedla si stravník (žiak) po sebe zanechá poriadok a odnesie si taniere a príbor na určené miesto
7. V prípade poškodenia inventáru ŠJ (príbor, tanier, pohár, miska...) žiak hradí v plnej výške.
8. Z jedálne odchádza disciplinovane

II. Práva stravníka

1. Žiak má právo reklamovať jedlo podľa tohto postupu:

  •  priamo pri výdaji jedla (u prac. ŠJ – chuť, teplota)
  •  u triednej učiteľky
  •  prostredníctvom rodičovského združenia


2. Ak má žiak pochybnosti o dostatočnej hmotnosti vydanej porcie, požiada o jej preváženie:

  • riaditeľa školy alebo jeho zástupcu
  • triedneho učiteľa
  • člena triedneho výboru Rodičovského združenia
  • kontrola sa môže uskutočniť len za prítomnosti vedúcej školskej jedálne
  • Žiak nemá právo kontroly porcie učiteľa


III. Všeobecné upozornenie

  • tieto pokyny žiadame dodržiavať
  • žiak si musí regulovať svoju činnosť a dodržiavať platný školský poriadok
  • žiak zodpovedá osobne za poškodenie inventára školskej jedálne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
webygroup
ÚvodÚvodná stránka